Interieur design
inrichting en styling van uw woning / kantoor

Interieur design

Advies
op maat

Als Atlas Interiors helpen wij u graag met de inrichting en styling van uw woning / kantoor. Wij beschikken over een ruim assortiment, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Tijdens de consult bespreken we samen al uw wensen en ideeën. U kunt aangeven welke woonstijl u aanspreekt en aan de hand daarvan nemen wij de indeling en de kleuren door. Op basis van alle informatie creëren we een persoonlijk interieur ontwerp waarin al uw wensen samenkomen.

Ons consult bestaat uit een uitgebreid kleur en meubeladvies op basis van de plattegrond, een moodboard zodat u het totaal plaatje kunt visualiseren. Dit kunnen wij aanvullen met een 2D of 3D tekeningen. Tot slot wanneer het advies is gerealiseerd kunnen wij langskomen voor de afstyling. Hierbij komen wij langs met leuke accessoires en decoraties om de sfeerbeleving te optimaliseren en het totaal plaatje compleet te maken. Zo wordt uw huis wordt uw thuis.

Voor meer informatie inzake onze interieur service kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar info@atlasmeubel.nl

Advies op maat

Groot aanbod
bekijk de voorbeelden

Atlas interiors

De mooiste
accessoires

In onze showroom van meer dan 2000 m2 krijgen onze klanten altijd goed advies en worden ze geholpen tot ze 100% tevreden zijn. Bekijk onze collectie accessoires.